Pozovite nas: +381 (0)11 3971 624 | office@ventoautodelovi.rs

Audi A6 je predstavnik gornje srednje klase i na taj način popularan kompanijski automobil. On je pandan Mercedes E klasi i Bmw seriji 5 .

Audi A6 ima prostranu unutrašnjost, dovoljno veliku da primi pet odraslih osoba. Klima uređaj i elektronski podizači su standardni, a A6 dolazi sa elektronskom parkirnom kočnicom koja se aktivira preko prekidača na centralnoj konzoli. Svi motori u ponudi su rafinirani i prave minimalni doprinos buci u unutrašnjosti.

Prtljažnik nudi pristojan kapacitet.

Audi A6 C6 je dobio mnogo kritika na pretvrdo podešen trap u poređenju sa konkurencijom. Kod ovog problema ne pomaže čak ni vazdušno vešanje. Na komfor prilikom vožnje utiče i veličina točkova vozila, o tome naravno treba voditi računa, gume od 16 cola su najbolji izbor.

Nema potrebe da se plašite bilo kakvih problema sa rđom. Audi je poznat po savršeno zaštićenom dvostrukom pocinkovanom limu, a takođe prednji deo karoserije (branici i haube) su izrađeni od aluminijuma. Serijska oprema je bogata, a u to spada ESP, ABS, 6 vazdušnih jastuka kao i automatska klima.
Zbog tehničkog napretka  Audi A6 ima više ili manje ozbiljnih grešaka. Većina njih se odnosi na motore. Kao i u drugim savremenim konstrukcijama najviše problema imaju dizel verzije.

Audi A6  je predstavljen kao pouzdan automobil, naravno, to zavisi od načina upotrebe i pređene kilometraže. Benzinski motori zahtevaju manje troškove servisiranja.  
 

Proverite zašto smo najbolji

Za sve nove modele Volkswagena, Audija, Škode ili Seata poručujemo delove iz ORIGINALA. Rok isporuke od 5 do 7 dana.