Pozovite nas: +381 (0)11 3971 624 | office@ventoautodelovi.rs

VENTO d.o.o. je osnovana 1993 god sa sedištem u ulici Vojvode Stepe 335 u Beogradu. Od samog početka, od svog osnivanja Vento d.o.o. se bavi trgovinom auto delova na veliko i malo. Od 1998 god u okviru firme posluje i maloprodajni objekat.
Od samog početka svog poslovanja KVALITET roba i usluga je bio prioritet koji smo uspeli da održimo tokom svih ovih godina koliko dugo poslujemo na tržištu Srbije.

U svom asortimanu imamo najbolje i najpoznatije svetske brendove u čiji kvalitet su se naši klijenti uverili tokom godina. U našoj ponudi nalaze se delovi više renomiranih proizvođača, koji svoje višedecenijsko iskustvo u proizvodnji i primeni delova stekli u saradnji sa vodećim svetskim proizvođačima automobila.Kvalitet i tehnologiju proizvodnje auto delova koje su stekli primenili su i u proizvodnji delova za after market.

Kako tržišna utakmica proizvođača automobila i rezervnih delova iz godine u godinu sve više raste, svake godine se pojavljuje sve više novih modela, novih tehnologija delova i opreme tako se i mi trudimo da budemo u toku.

Za sve nove modele Volkswagena, Audija, Škode ili Seata poručujemo delove iz ORIGINALA. Rok isporuke od 5 do 7 dana.

Proverite zašto smo najbolji

Za sve nove modele Volkswagena, Audija, Škode ili Seata poručujemo delove iz ORIGINALA. Rok isporuke od 5 do 7 dana.