Pozovite nas: +381 (0)11 3971 624 | office@ventoautodelovi.rs

Novo u ponudi - BLUE aditivi

Novosti >>

VENTO d.o.o. je u svoj asortiman proizvoda uključio i vrhunske aditive Italijanskog proizvođača Prime Technology Bluetech.

Prime Technology Bluetech je italijanska kompanija specijalizovana za hemikalije za automobilsku industriju. Osnovno poslovanje zasniva se na proizvodnji i distribuciji visoko kvalietnih aditiva za motorna vozila kao što su automobili, motori i kamioni. Ova kompanija brzo i kvalitetno ažurira svoj proizvodni pogon i garantuje visoke standarde i vrlo kvalitetne proizvode za potrebe svojih kupaca.

U širokoj paleti proizvoda koji ova Italijanska firma poseduje, izdvajaju se proizvodi za poboljšanje rada motora, aditivi za održavanje automatskih i manuelnih menjača, aditivi za čiščenje sistema za dovod goriva kod dizel, benzinskih i vozila na TNG/LPG. Sredstva za ispiranje motora pre zamene ulja, sredstva za ispiranje menjača kako manuelnih tako i automatskih menjača pre zamene ulja. Aditive za održavanje svih generacija automatskih menjača DSG, CVT, ATF.

Kao i sredstva za krpljenje hladnjaka i sistema za klima uređaje. Sredstva za održavanje izduvnih sistema dizel i benzinskih motora kao što je izduvna grana, EGR ventil, usisna grana itd.

 

 

 

« Nazad

Proverite zašto smo najbolji

Za sve nove modele Volkswagena, Audija, Škode ili Seata poručujemo delove iz ORIGINALA. Rok isporuke od 5 do 7 dana.