Pozovite nas: +381 (0)11 3971 624 | office@ventoautodelovi.rs

Novo u ponudi - Patosnice Geyer & Hosaja

Novosti >>

Nastavljamo da širimo naš asortiman kavlitetnim proizvodima. Od danas u ponudi imamo i patosnice Poljskog proizvođača Geyer & Hosaja.

Geyer & Hosaja su proizvođači auto tepiha vrhunskog kvaliteta koji se koriste u originalnoj opremi od strane raznih automobilskih kompanija. U njihovoj ponudi se mogu naći proizvodi kako za automobile tako i za kamione.

Kvalitet njihovih proizvoda zadovoljava i najzahtevnije kupce, izrađuju prostirke od gume, gume i tekstila, kao i gumene delove različitih oblika i namena. Kao dugogodišnji proizvođač delova auto industrije postigli su i najzahtevnije standarde ISO 9001, ISO/TS 16949 i ISO 14001, kao i sertifikate proizvođača automobila širom sveta.

Od 2012 godine firma Geyer & Hosaja su dobili status Q1 što je jedno od najvećih priznanja koje čini ogromnu razliku među proizvođačima u auto industriji. Njihovi klijenti su auto kompanije poput Mercedes Benz, Audi AG, Ford Motors Company, Volvo Car Corporation, Mitsubishi Motors Europe, DAF Trucks, Volkwagen AG.

 

 


 

« Nazad

Proverite zašto smo najbolji

Za sve nove modele Volkswagena, Audija, Škode ili Seata poručujemo delove iz ORIGINALA. Rok isporuke od 5 do 7 dana.