Pozovite nas: +381 (0)11 3971 624 | office@ventoautodelovi.rs

Novi model SEAT Alhambra nudi mnogo više od dovoljno prostora za porodicu, posao i slobodno vreme. Njena inovativna svestranost ne odgovara samo porodičnom automobilu, već je i odgovor na zahteve vozača koji na dugim putovanjima prevaljuju veliku kilometražu. Kao i kod svakog modela SEAT-a i ovde ruku pod ruku idu sportske osobenosti i uživanje u vožnji sa visokim nivoom praktične koristi.

Nova Alhambra svoj dinamičan karakter jasno izražava svojim dizajnom. Široke, zategnute proporcije, jasne linije i izražajna kućišta točkova podvlače njen snažan nastup. Hauba motora u obliku slova V, rešetka hladnjaka i jedinstven prednji deo koji nastavlja dizajn u obliku strele jasan su dokaz da nova Alhambra u sebi nosi gene SEAT-a.

 

Paleta najsavremenijih i inovativnih tehnologija SEAT Alhambra nudi kao deo dodatne opreme. Ona obuhvata bi-ksenonske farove sa adaptivnim svetlom za krivine (AFS) i senzorom za dugačko svetlo koji prepoznaje vozila koja dolaze iz suprotnog pravca i automatski smanjuje dužinu svetlosnog snopa.

Takođe nov je i opcioni optički sistem za parkiranje (OPS) uz čiju pomoć je Alhambra u stanju da manevriše i na najužim mestima za parkiranje - kamera za vožnju unazad pregledno prikazuje prostor iza vozila, tj. pomoću nje u svakom trenutku vidite šta se dešava iza vozila, što nije nimalo za potcenjivanje kada se radi o vozilu koje je koncipirano na ove gabarite i bezbednost.

Proverite zašto smo najbolji

Za sve nove modele Volkswagena, Audija, Škode ili Seata poručujemo delove iz ORIGINALA. Rok isporuke od 5 do 7 dana.