Pozovite nas: +381 (0)11 3971 624 | office@ventoautodelovi.rs

Škoda Fabia je automobil sa više nego dobrim odnosom cene i kvaliteta, odlična je u vožnji i nudi dosta prostora. Takođe, Škoda kao marka nudi relativno niske troškove popravke i rezervnih delova, dok je pouzdanost na mnogo višem nivou i od mnogih premijum brendova. Ako možete, proverite da li je motor pregrevan, jer ovo nije redak slučaj zbog nešto lošije instalacije.

Škoda Fabia prve generacije je prva mala Škoda pod okriljem VAG grupe. Tehničke elemente, kao jedina platforma koju deli sa Seat Ibizom i Vw Polom, ali za razliku od njih dostupna je samo verzija sa petoro i četvoro vrata (limuzina, karavan i kombi).

Konkurencija u klasi gradskih automobila je veoma velika, ali ako neko ima izuzetno visoke zahteve, izbor je sužen na nekoliko modela. U ovoj grupi svakako je i Škoda Fabia. Ona ima veoma široku ponudu motora i dodatne opreme. Još jedna prednost je velika popularnost na tržištu rezervnih delova.
Škoda Fabia je najduži automobil u svojoj klasi i iskoristila je efikasno tih par dodatnih centimetara u unutrašnjosti.

Unutrašnjost Škoda Fabia-e je dovoljno prostrana i pažljivo dekorisana. Enterijer je od kvalitetnih materijala. Ceo gornji deo instrument table je formiran od mekanog materijala. Kvalitet mebla povećava sa sukcesivno nivoima opreme.

Škode su danas poznate po pouzdanosti. Čak i da se desi neki kvar, delovi i popravke nisu skupi, a servisa ima sasvim dovoljno.

Škoda Fabia II  se proizvodila od 2007.  do 2014.godine. Karoserija je ostala vrlo slična kao kod prve Fabie.

Unutrašnjost je prostranija nego kod  Škoda Fabie I, pre svega po visini. Vozač i suvozač sede 3 cm više nego pre, a samim time je i povećana preglednnost, takođe, putnici na zadnjim  sedištima  imaju 3 cm više mesta za kolena.
 

Proverite zašto smo najbolji

Za sve nove modele Volkswagena, Audija, Škode ili Seata poručujemo delove iz ORIGINALA. Rok isporuke od 5 do 7 dana.