Pozovite nas: +381 (0)11 3971 624 | office@ventoautodelovi.rs

Yeti

Kompanija Škoda je 2009 godine konstruisala model Yeti,  i tada je u vidu imala potrebe kupca na prvom mestu.  U Yeti-ja su ugrađivani i benzinski i dizel motori. Benzinski motori su moderni i štedljivi agregati velike snage. Motori 1,2 TSI/77 kW i 1,4 TSI/90 kW idu uz pogon na prednjim točkovima a za verzije 4x4 namenjen je motor 1,8 TSI/112 ili 118 kW. Dizel motori koriste common-rail sistem ubrizgavanja visokog pritiska  i opremljeni su DPF filterom za čvrste čestice. Motori 2,0 TDI CR DPF/103 kW ili 125 kW se isporučuju u kombinaciji sa pogonom 4x4, dvolitarski motor snage  81 kW je u ponudi za obe verzije.

U dodatnoj opremi se nalaze Bi-ksenonski farovi sa zakretanjem, i odlikuju se odličnim karakteristikama. Mogu da osvetle krivinu kroz koju prolazite. Dnevna svetla i maglenke su kod Yeti-ja smeštena u posebnom faru. Sa park-asist opcijom za parkiranje možete lako parkirati na mestima koja su manje pristupačna i mestima koja su skoro iste dužine kao i  Vaš Yeti.

Škoda Yeti

Posebna pažnja usmerena je ka bezbednosti putnika. Model Škoda Yeti odlično je konstruisan kako po pitanju zaštite odraslih i dece unutra, tako i pešaka spolja.

Novi model Yeti-ja je imao svetsku prmijeru 10. septembra 2013 godine na autosalonu IAA  u Frankfurtu i na odabrana tržišta je uveden krajem 2013. godine.


 Ovaj model je i danas aktuelan.
 

Proverite zašto smo najbolji

Za sve nove modele Volkswagena, Audija, Škode ili Seata poručujemo delove iz ORIGINALA. Rok isporuke od 5 do 7 dana.