Pozovite nas: +381 (0)11 3971 624 | office@ventoautodelovi.rs

VW Polo - stil vožnje koji mu prija je lagano krstarenje kako po gradu tako i na otvorenom putu pa se ovaj automobil ne preporučuje za one sa viškom benzina u krvi. Kako to obično biva kod nemačkih proizvođača, svaki delić opreme se dodatno plaća pa u osnovnoj varijanti ne očekujte baš mnogo pored servo uređaja koji je standard. VW Polo je kvalitetno napravljen, ali opreme je malo, posebno u ranijim verzijama. Dihtung glave motora ume da popusti, što bi trebalo da se servisira u kratkom roku.

Od benzinaca najmanje što će te naći je motor 1,4 koji sasvim zadovoljava u vožnji po gradu. Prosek potrošnje je oko šest litara bezolovnog benzina. Motor 1,6 bolje održava konstantu brzinu i, što je još bitnije, pravi manje buke. Sama potrošnja je za oko litar veća na 100 km od 1.4.

Polo je izdržljiv mališan, nemački nivo kvaliteta je očigledan, pa ukoliko ga redovno održavate ne bi trebalo da imate većih problema.

Ono na šta bi, eventualno trebalo obratiti pažnju je dihtung glave motora koji može da strada a to sa sobom vuče veće posledice ukoliko se ne izvrši zamena. Takođe, povećana potrošnja može da bude naznaka da je kompjuter otkazao a ove popravke su veoma skupe. Ako se odlučite za model sa klimom, proverite njenu ispravnost. Polo dobro drži cenu i uvek je tražen auto.

polo 1
polo 1
polo 2
polo 2
polo 3
polo 3
polo
polo

Proverite zašto smo najbolji

Za sve nove modele Volkswagena, Audija, Škode ili Seata poručujemo delove iz ORIGINALA. Rok isporuke od 5 do 7 dana.